2017-04-05

Kevät ja P&P

 
Turun P&P messuilla pääsi hyvin kevättunnelmaan. Sieltä löytyi tulppaaneja, kukkivia puita, vihreyttä, havuja, taimia ja viljelylaatikkounelmia. Neiti Kevät kukka-asut ja asusteet olivat aivan loistavia! Niistä onkin ollut kuvia useassa blogissa. Tässä pieni kuvakierros Turun tunnelmista minunkin otoksista ennen kuin kuin blogit  täyttyvät Helsingin ja Tukholman messukuvista.




Samettikukkia ja lehtotesma 'Aureus'


Tyttö poseerasi nukke kainalossa, kun äiti otti kuvaa. Aika söötti!
Havuruukkuja katsellessa alkaa pohtimaan olisiko niille sopivaa paikkaa puutarhassa?

Viljelylaatikkokuvat ovat yliedustettuna tässä postauksessa. Laatikkoprojekti oli todella innostava, joten pitihän lopputuloksesta räpsiä messukuvia. Sivusta oli hauska seurata miten paljon ihmiset pysähtyivät viljelylaatikkoja tutkiskelemaan. Omassa laatikossa oli muutama juttu mennyt ihan vinksin vonksin ja korjailin niitä pikapikaa, kun tulin messuille. Varmaan jonkun pikkkuisen oli tehnyt mieli vähän kastella kastelukannualla nuutunutta persiljaa.


Tein kankaiset nimikyltit, jotka oivat mielstäni aika onnistuneet.  Joskin minun olisi pitänyt tukea ne paremmin alustaan, sillä joku kylteistä oli päässyt kaatumaan, koska multaa oli vain niin vähän pahvien päällä. Enkä saanut upotettua kylttien rautalankajalkoja vahvan pahvin läpi.

Sitruspuu on minulla nyt kotona ja kesällä se pääsee ulkoilemaan
Sitruspuuta varten kaipaisin nyt tälläistä koria. Hienot korit enpä huomannut niitä hankkia messuilta, kun olin niin viljelylaatikko-töpinöissä.

Kukkakenkiä oli tarjolla monessa eri tyylissä. Jos nämä kengät ovatkin lähinnä ihastuttavia satukenkiä niin oikea kukka korvakoruna toimisi hienosti kevään ja kesän riennoissa. Pistäkääpä vinkki korvan taa muistiin!

Neilikka-korvakorut ja kukkakoristelua mekon helmoissa



Muutama tunti messukävelyä ja tuo sänky alkoi näyttää niin houkuttelevalta.
Kaikki hyvä loppuu aikanaa. Messut päätöksessä ja minä valmiina purkamaan messuistutukset. Tekivät Turun messujen puolesta kaikille viljelylaatikkonloggaajille kivat Blogin tunnitekyltit.

En osallistu tänä vuonna Helsingin tai Tukholman puutarhamessuille, mutta mielelläni olen mukana  messujen tunnelmissa muita blogeja lukemalla!



Kiitokset vielä Turun Piha & Puutarha -messuille, Kekkilälle ja Flörille mahdollisuudesta olla pienellä panoksella messuja rakentamassa.!



14 kommenttia:

  1. Sinulla oli kyllä tosi kivat viljelylaatikot. Erityisesti tykästyin noihin kankaisiin kyltteihin. Loistava idea ja tyylikkäästi toteutettu! Jos et ole vielä ennättänyt katsastaa messukuvia Mielen Lumosta, niin tulehan kylään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Intianminttu! Mukava kuulla että tykkäsit viljelylaatikoista. Minustakin kangaskylteistä tuli hyvät. Juu kävin lukemassa postsuksesi ja odottelen vielä Neiti kevät kuvia..

      Poista
  2. Ihanaa, että pääsee teidän muiden bloggaajien siivellä messuille ihan omalta kotisohvalta käsin :) Turussa on ollut hienot messut, olisinpa päässyt mukaan.
    Pehmeät sammalpohjalliset kenkiin voisi olla hyvä idea seuraaville messuille lähtiessä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin siirryn nyt sohvalle odottelemaan, että pääsen lukemaan muiden postauksia Helsingistä ja Tukholmasta :D. Nuo metsän haltiattaren kengät on hienot!

      Poista
  3. Kiitos kuvista! Hienoja tunnelmia välittyy kuvien myötä.

    VastaaPoista
  4. Kivoja tunnelmia ja hienot noi sun kyltit. Sammarit ja tesma sopii mainiosti kimppaan.

    VastaaPoista
  5. Wow så mycket fint och just när man längtar som allra mest! Jag har slutat åka till Stockholmsmässan, det har blivit så mycket annat än växter och trädgård. Tyvärr men sådan är tiden!

    Hälsningar

    /Gunilla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täälläkin messuilla oli monenmoista muutakin, josta kaikki ei niin liittynyt puutarhaan. Puutarha-aiheissa riitti silti toki ihasteltavaa näillä pienilläkin messuilla. Minä en ole koskaan käynytkään Tukholman messuilla!

      Poista
  6. Oli varmasti mielenkiintoista osallistua itse messuille. Nuo viljelylaatikot olivat hauska idea. Kiitos mukavasta kuvareissusta messuille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi Mari! Kyllä messujem rakentamiseen osallistuminen oli tosiaan mielenkiintoinen ja mieleen jäävä kokemus :).

      Poista
  7. Nyt vasta kerkisin tulla tämänkin postauksesi lukemaan. Voi miten nousi lämpimät muistot mieleen. En tiedä olinko jo Helsingissä vähän tuntunut messuhuumaan sillä jotenkin jäi fiilis että Turussa oli kuitenkin jotenkin kotoisampaa vaikka pienemmät olivatkin. Esim. taimistoja ei Hesassakaan oikein ollut mieleisiä kuin Tommolan tila. Mutta molemmissa oli puolensa!

    VastaaPoista
  8. Nyt vasta kerkisin tulla tämänkin postauksesi lukemaan. Voi miten nousi lämpimät muistot mieleen. En tiedä olinko jo Helsingissä vähän tuntunut messuhuumaan sillä jotenkin jäi fiilis että Turussa oli kuitenkin jotenkin kotoisampaa vaikka pienemmät olivatkin. Esim. taimistoja ei Hesassakaan oikein ollut mieleisiä kuin Tommolan tila. Mutta molemmissa oli puolensa!

    VastaaPoista