2015-04-04

11 kysymystä ja vastausta


Marja  Suvikumpu-blogista muisti Liebster award-haasteella.




Haasteen avulla pyritään saamaan näkyvyyttä blogeille, joilla on alle 1000 (!) lukijaa. 
 Ideana on vastata yhteentoista annettuun kysymykseen,
 sekä keksiä itse 11 kysymystä seuraaville haastettaville.
 Haaste pistetään eteenpäin yhdelletoista bloggaajalle.

Kiitos oikein paljon haasteesta Marjalle!

Suvikumpu-blogissa pääsee lähes nuuhkimaan mitä ihanimpia puutarhakasveja ja seuramaan kissaystävien touhuja. Sieltä löytyy myös ohjeet taidokkaisiin käsitöhin ja herkullisiin leivonnaisiin.
Käy sinäkin tutustumassa Marjan kiehtovaan blogiin, ellei se vielä ole sinulle tuttu!

1. Mitä söit tänään aamupalaksi?
Maitokahvia ja hilloleipää, jonka resepti menee näin. Reissumies paahdetaan leivänpaahtimessa, päälle margariinia, lusikallinen itse keitettyä omenahilloa ja pari viipaletta juustoa päälle.
Krookukset kukkivat komeasti eilisessä auringonpaisteessa

2. Millaisesta musiikista pidät?
Autoillessa valitsen usein Novan, josta tulee jutustelun lomassa uusimmat suomipop biisit ja sopivasti myös ulkolaisia kappaleita. Pitkällä automatkalla voin laittaa oikein CD:n soimaan Chisua tai Lauri Tähkää
Auringonpaisteesta innostunut isompikokoinen krookus avasi nuppunsa pitkäperjantaina

3. Oletko aamu- vai iltaihminen ?
Ehdottomasti aamu. Aamupäivällä pitää aloittaa hommat niin illalla on sit valmista.
Tällä viikolla on satanut vettä

4. Loma. Etelään vai pohjoiseen?
Pienten poikien kanssa ulkomaille lomailemaan lähtöinto on laimentunut. Mutta jos näistä valitaan niin kyllä se etelään menee kun jo näin pohjoisessa ollaan.
Etsi kuvasta kolme kissaa.

5. Oletko unelma-ammatissasi?
Lapsena unelma-ammatti oli syvänmerensukeltaja. Jacques Cousteaun ohjelmat tekivät vaikutuksen. Aikuisena olenkin sitten ollut niin arkajalka, että en ole edes laitesukellusta opetellut. Hui, syvät vedet pelottavat. Snorklailu on kyllä kivaa kirkkaissa vesissä.

6. Millainen olisi täydellinen päivä?
Lämmin kesäpäivä, on tyyntä ja rantasauna. Saunan terassilla voi hörpätä vähän kylmää juomaa uinnin jälkeen ja katsella, kun joutsenperhe ui merellä.
Ekaluokkalaisen tekemä tipu
 
7. Jos saisit herätä huomenna aamulla uuden kyvyn tai ominaisuuden kanssa, minkä valitsisit.
Osaisinpa olla kevyt ja lentää kuin heliumpallo. Joskus näin usein unta, että leijailen katossa. Tunne oli niin kevyt ja tarkkailin ylhäältä kaikkea alhaalla maassa tapahtuvaa.
Tiuhti ja Viuhti. Me ollaan 17 päivää vanhoja.

8. Onko jotain, jonka tekemisestä olet unelmoinut kauan?
Suuria unelmia en ole itseasiassa koskaan haalinut.
Päiväkotilainen on ylpeä omasta rairuohostaan.


9. Elämäsi suurin saavutus?
Olla äiti.

10. Mikä on bravuurisi keittiössä?
Olen onneton jauhopeukalo. Viime viikonlopuna päätin kuitenkin ryhdistäytyä ja tein kääretortun. (Edellisen kerran tein ehkä kymmenen vuotta sitten.) Mutta hienoa, persikkaunelmatorttu onnistui loistavasti!
Netistä nappasin ohjeen ja siinä oli hyvä vinkki: "Laita kylmässä vedessä kostutettu pyyhe torttulevyn päälle, kun irrotat leivinpaperin. Ja edelleen kostea pyyhe torttulevyn päälle jäähtymisen ajaksi. Näin levy pysyi kosteana eikä halkeillut, kun käärin sen rullalle. Täytteeseen sitruunamaustettua rahkaa ja kermavaahtoa sekä persikoita. Nyt on jääkaapissa odottamassa versio jossa on lime-valkosuklaa rahkaa.


11. Mistä unelmoit juuri nyt?
Lämpöisistä päivistä ja ihanasta kevät- ja kesäajasta.


Tässä minun 11 kysymystä:

1. Mikä saa sinut iloiseksi?
2. Lempijuomasi?
3. Kissa vai koira?
4. Mitä et voi vastustaa?
5.Mitä kesäsuunnitelmia sinulla on?
6. Mikä on lempiharrastuksesi tai mitä haluaisit harrastaa?
7. Millainen olisi unelma-asuntosi?
8. Elämäsi suurin saavutus?
9. Minkä kukan/kasvin ostaisit itsellesi?
10. Oletko ilta- vai aamuihminen?
11. Lempipuuhasi?

Lähtetän tämän haaasteen eteenpäin muutamaan blogiin, en ihan yhteentoista.
Eikä mitään paineita haasteesta.
Vastaa, jos tuntuu siltä, ehdit kevätkiireiltäsi,
eivätkä kysymykset tunnu liian henkilökohtaisilta.



8 kommenttia:

  1. No hopsan! Tämä tuli suurena yllätyksenä.. Nimittäin en ennättänyt vielä omaan blogiin uusimpia kommentteja katsastamaan, tulin ensin suoraan lukulistalle ja nappasin luvun alle tämän postauksen ja lopussa odotti yllätys, suusta pääsi, Oho! :D Että kiitos! Iloisesti yllättynyt!! Ja otettu. Kiitos! Hyvät olivat suvikummun blogin kysymykset, häätyypi vissiin minunki nyt pysytellä ihan peruskysymyksissä, eikä kysellä aina puutarhaan liittyvää. Kivan oloinen haastis! Hyviä vastauksia, herkun näköistä unelmatorttua. Mulla on osassa samanlaisia vastauksia, mm. 7 kysymys. :) Hyviä pyhänjatkoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että tuli mukavana yllätyksenä. Tein itsekin vähän muita kuin puutarhakysymyksiä. Sinulla on nyt urakkaa kun haasteita pukkaa useasta suunnasta!

      Poista
  2. Jeps, tämä on oikein kiva haaste, kiitos, otan sen mielelläni vastaan!
    Yritän vastailla viimeistään ensi viikonloppuna, taitaa nämä loput pyhäpäivät mennä vieraita passatessa :) Ja tiistaina alkaa uusi työ, vähän jännittää :-D Paljon olen aikoinaan kääretorttuja tehnyt, mutta tuo kostea pyyhe oli ihan uusi vinkki, kiitos siitä, sitähän täytyy kokeilla! Ja oikein hyvältä näyttää sinun kääretorttu :)

    Ja kuinka suloiset kissavauvat teillä onkaan <3
    Kurkkasin vähän noita aikaisempiakin postauksiasi ja siellähän ne pienet on ihan vastasyntyneinä kuvissa. Toivottavasti nämä kiireet nyt tästä minullakin helpottaa ja ehdin useammin käydä teidän ihanien blogeissa vierailulla, jää niin paljon väliin, kun tuo elämä painaa päälle ;-P

    Ihanat pääsiäispyhät vaan sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On sinulla jännät paikat, kun uusi työkin alkoi juuri. Älä ota paineita haasteen suhteen, jos tuntuu että aika ei riitä. Kissat on tosiaan söpöt. Nyt 3 viikoiset. Emo potki ne pois pesästä tänään illalla. Pikkuiset hoipertelivat olohuoneessa pitkään. Nyt emo kutsui ja päästi ne pesään takaisin.

      Poista
  3. Kiitos kun otit haasteen vastaan!
    Aivan ihana se ekaluokkalaisen tipu!
    Mutta taas juutuin noihin Tiuhtiin ja Viuhtiin, aivan sietämättömän ihania edelleen!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava oli kirjoitella! Tipu on minustakin aika hellyttävä. Tiuhti ja Viuhti joutuivat emon käskystä tänään iltakävelylle pesän ulkopuolelle. Aika hoiperrusta.

      Poista
  4. Kivoja vastauksia. Ja kivoja kuvia. Mukavia tällaiset haasteet, oppii tuntemaan bloggareita paremmin. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Kiitos! Pikkuisen muitakin aiheita krookusten lisäksi. Ne kyllä kukkivat tänään taas niin kauniisti ja entistä runsaammin. Seuraavaksi tulee sit taas paljon sipulikukkia postaukseen. Samoin mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista